I lager.

Vinter Jacka Nordic Rabbit Mole

1 750 kr


Uhip Jacka Nordic | Lätt, varm ridjacka med funktionsmaterial och smarta funktioner  

               

 

Produktinformation 

Varm ridjacka med fyllning som både ser ut som dun men även har dunets värmande egenskaper.   Jackan har nedfällbara handvärmarna som är sköna att dra ner över dina händer när du håller i tygeln. Läs mer om funktioner nedan. Om familjen Nordic

Plaggen vi kallar Nordic är har högst mängd isolering och dom är därmed varmast i vår vinterkollektion.

Nordic är en elegant familj plagg som har en figurnära passform utan att sitta åt och är snyggt quiltad med sneda kanaler. Klassiskt stilren..

Nordic finns i jacka med matchande täckkjol, kappa samt en kortare modell av kappa vi kallar parka.

För vem passar familjen Nordic

Nordic passar dig som vistas i kall väderlek eller dig som står eller sitter stilla mycket och blir kall i t.ex. råa ridhus. Är du en person som vet med dig att du är riktigt frusen är Nordic som gjord för dig.

Vistas du emellanåt i busväder och inte vill oroa dig för att snö  eller fukt ska tränga igenom så passar Nordic utmärkt. (skydd ca en timme i snöfall, läs mer om material nedan)

Jackan är figurnära men ändå med rörelsefrihet och tillräcklig vidd för att du skall kunna ha ett mellanlager under samt lite luft. Luften under värms upp av kroppsvärmen och är viktig för funktionen, välj därför inte en för liten storlek. Jackans längd sträcker sig ner straxt ovanför din höft. Ta reda på din storlek via vår size guide. Jackans längd från axeln och nedåt i storlek 38 är:  63,5 cmIndigoblå med inslag av marinblått. Snygg pärlemorsskimrande yta.