I lager.

Kappa Ice Royal Blue REA 20%

2 650 kr
2 120 kr


Uhip ridkappa Ice | vädertåliga kappan för ryttare  

                 

 

Knälång ridkappa med en sportig look både vad gäller design och färg. Den har funktioner som håller dig varm och torr både till häst och på stallbacken.

Om familjen ICE

-Ice är familjen som passar för utelivet i vinter. Med hög isolering, sportig design och vattenpelare som står emot nederbörd som snö och väta.

-Ice finns i två färgställningar, en med gråblå ton och en intensiv rosa nyans på innerfoder samt i en härlig royalblå som lyser upp i vintermörkret.

-I familjen Ice hittar du jacka med matchande täckkjol samt en kappa. I den royalbå färgen finns även juniorplagg.

För vem passar familjen ICE

-Ice är det sjävklara valet om du vill skydda dig mot både riktigt kallt vader (ca 0 till -15 grader) och nederbörd. Dvs du vistas för det mesta utomhus.

-Du vill synas i mörkret med hjälp av rikligt med reflexer.

-Du gillar en sportig stil men vill även ha plagg med en feminin passform

Om storlekarna

– Ice är normala i storlekarna. Kappan är figurnära men ändå med rörelsefrihet och tillräcklig vidd för att du skall kunna ha ett mellanlager under samt lite luft. Luften värms upp av din kroppsvärme och är viktig för funktionen. Välj inte ett plagg som sitter åt för mycket

Kappans längd sträcker sig ner mot dina knän (lite beroende på hur lång du är). Ta reda på din storlek via vår size guide. Längd från axeln och nedåt i storlek 38 är:   111,5 cm

Om färgen
Sportigt royalblå som gör att du sticker ut i höst och vintermörkret.