I lager.

Happy Belly 1 kg

599 kr

Happy Belly 

Happy Belly Solid är ett fodertillskott som lugnar och stärker immunförsvaret, gynnar tarmens funktion, säkerställer optimal matsmältning och ger en balanserad tarmflora, vilket i sin tur främjar en frisk hud och päls.

Happy Belly Solid innehåller smörsyra (Butyric Acid) som har positiva antiinflammatoriska egenskaper som upplevs stärka tarmens barriär och på så sätt minska risken för en irritera och inflammerad tarm. Den stärkta tarmväggen och optimerade tarmfloran bidrar till ett bättre immunförsvar.
I och med att hästens immunförsvar stabiliseras av Happy Belly Solid så lugnas också överreaktioner mot t.ex. insektsbett vilket bidrar till minskad irritation och klåda hos hästen.

Happy Belly Solid ges dagligen tillsammans med hästens kraftfoder förebyggande innan myggsäsongen och fortsätt under hela säsongen för att minska hudirritationer. Kan med fördel ges som tillskott under hela året.

Har även visat sig extra gynnsamt för äldre hästar och ponnyer som har problem med pälsfällning samt för hästar med mag- och tarmproblem.

Bruksanvisning:
Happy Belly Solid ges dagligen och blandas med pellets, müsli eller Luzern. Tillsätt lite vatten för att undvika att Happy Belly flyger i väg då hästen andas.

Innehåll: kalciumbutyrat, palmolja, magnesiumoxid.
Analytiska beståndsdelar: råfett 45 %, råprotein 0,5 %, råfiber 1 %, kalcium 9,7 %, natrium 0,02 %.

Vikt                     Dosering

90 – 200 kg      1 mått

200 – 300 kg    2 mått

300 – 500 kg    3 mått

500 – 700 kg    4 mått

Över 700 kg     5 mått

1 mått = 5 gram Happy Belly Solid. Vi rekommenderar att inte överskrida dosen.